Derimod Katalog Çekimi

Derimod Katalog Çekimi

Derimod’un sonbahar, kış mevsimi için özel hazırladığı kreasyonu, Real Models Mankenleri ile çok daha şık ve zarif bir hal aldı. İki Kadın Model ile eşlik ettiğimiz çekimlerde, Ice ve Hot Modellerimiz taşıdıkları Deri Montları ön plana çıkarmayı başardılar. Kadın Modellerimiz, göz kamaştıran güzellikleri, sadelikleri ve kendilerine özgün duruşlarıyla Derimod ürünlerini başarıyla taşıdılar. Real Models Mankenleri, Derimod’un müşterilerine sunduğu özgür ruh ve çekici görünmeyi, son derece güzel pozlarıyla ve eşsiz tarzlarıyla bizlere yansıtmayı başardılar. Etkileyici ve birbirinden şık pozlar veren Modellerimiz, yeteneklerini ve rahatlıklarını gözler önüne sermişlerdir.


 

Kadın Modellerimiz çekimler boyunca sergiledikleri profesyonellikleri sayesinde çekim ekibinin beğenisini kazanmışlardır. Stüdyo ortamında sergiledikleri eğlenceli ve samimi tavırlarıyla, Ice ve Hot Modellerimiz çekim ekibinden tam not almışlardır. 


 

İstanbul’un en iyi model ajanslarından Real Models olarak, Foto Modellerimizi ve çekim ekibini bu güzel ve başarılı çalışma için tebrik ediyoruz.