Gülaylar Katalog Çekimi

Gülaylar Katalog Çekimi

Real Models olarak, Ülkemizin Kuyumculuk Sektöründe en önde gelen kuruluşlarından olan Gülaylar Grup’un, yeni yıl takı koleksiyonlarının tanıtımına eşlik etmekten mutluluk duyduk. Ice Modelimiz ile eşlik ettiğimiz fotoğraf çekimlerinde, kadınların vazgeçilmez aksesuarları olan mücevher ve takılar yer aldı.


 

Çekimler boyunca Real Models mankeni, zarafeti ve güzelliğiyle adeta takılara hayat verdi. Altın ve Pırlantalarla kaplı birbirinden güzel ve değerli takıları sunan modelimiz, yeteneklerini ve kendine has duruşunu bütün fotoğraflarda sergiledi. 


 

Ice Modelimiz, tüm mücevher ve takıları ön plana çıkarmayı başararak, mükemmel bir çekim performansı sergiledi. Profesyonelliği ile takıları ön plana çıkarmakla kalmayıp, verdiği pozlarla göz kamaştırdı.

Son derece rahat ve profesynel bir çekim performansı sergileyen Real Models Mankeni, çekim ekibi ve çalışma arkadaşlarından büyük beğeni toplamıştır. İstanbul’un en iyi model ajanslarından Real Models olarak, Foto Modelimizi ve çekim ekibini bu güzel ve başarılı çalışma için tebrik ediyoruz.