Kikiriki Katalog Çekimi

Kikiriki Katalog Çekimi

Modern ve şehirli Kadınlara yönelik, kendine özgü tasarımları, modayı yansıtan ve global trendlere ayak uydurmayı başarmış birbirinden güzel ve farklı ürün yelpazesine sahip Kikiriki Markasının yeni yıl kreasyon tanıtımı için gerçekleştirilen ürün çekimlerinde, Real Models olarak Hot Modelimiz ile yer aldık. Markanın müşterilerine sunmak istediği ürünlerin değerini, fotoğraf makinesi karşısında güven dolu duruşuyla profesyonel pozlar veren Hot Modelimiz başarılı bir şekilde yansıtmayı başardı.


 

Çekimler boyunca rahat bir görünüm sergileyen Mankenimiz, çekim ekibinin işinin kolaylaşmasına yardımcı olmayı başardı. Onlarca çeşit ürünü sergileyen Hot modelimiz, güzelliği ve profesyonel pozlarıyla ürünleri ön plana çıkarmayı bildi.


 

Stüdyo ortamında gerçekleştirilen çekimler uzun sürse de, güler yüzlü ve samimi tavırlarıyla çekim ekibinden tam not almayı başaran Foto Modelimiz, çekimler sonrasında hayranlarıyla fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmedi. Son derece başarılı bir çalışma gerçekleştiren çekim ekibi ve Mankenimizi, Real Models olarak tebrik ederiz.