L'Oreal Katalog Çekimi

L'Oreal Katalog Çekimi

Real Models Ajansı olarak, Dünyanın en büyük “Kişisel Bakım ve Kozmetik” firmalardan biri olan L’oreal ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu çekimlerde Hot Modelimizle birlikte bulunduk.


 

Makyaj ve Saç ürünlerinin tanıtımı için en ideal modellerimizden birisi olan Hot Modelimiz, duru güzelliği ve güzel gözleriyle biçilmiş kaftandı. Çekimler süresince çok fazla saç şekli ve makyaj deneyen modelimiz, sıcak ve sevimli tavırlarıyla Makyöz ve Fotoğraf Sanatçısının işlerini kolaylaştırdı. Farklı ışık formatları da denenen çekimler sırasında Hot Modelimizin keskin ve güzel yüz hatları ve etkileyici pozları herkes tarafından çok beğenildi. Modelimizin kendine güvenen duruşu ve güzelliği L’oreal ürünlerini daha çok ön plana çıkmasını sağladı.


 

Profesyonelliğinden ödün vermeyen güzel modelimiz, fotoğraf çekimlerini başarıyla tamamlayarak, çekim ekibinden övgü dolu sözler almayı başardı. Her zaman en Profesyonel Modelleri bünyesinde bulunduran Real Models olarak, Foto Modelimizi ve çekim ekibini bu eğlenceli ve başarılı çalışma için tebrik ediyoruz.