Lacrima Katalog Çekimi

Lacrima Katalog Çekimi

Kaliteli ve şık tasarımlarıyla, Abiye Giyim Sektöründe önemli bir konumda bulunan Lacrima sonbahar kış kreasyonu için Ice ve Hot Modellerimizi tercih etmiştir. Fotoğraf çekimleri iç ve dış mekan olarak iki bölümde gerçekleşmiştir. Güzellikleriyle abiye giysilere ayrı bir hava katan modellerimiz, profesyonellikleriyle göz doldurdular.


 

Çekimler boyunca samimi ve güler yüzlü tavırlarıyla tüm dikkatleri üzerlerine toplamayı başaran Ice ve Hot modellerimiz, verdikleri pozlarla ve giysileri başarılı bir şekilde taşımaları sayesinde çekim ekibinin işlerini oldukça kolaylaştırmışlardır. Çekim aralarında ve makyaj esnasında oldukça keyifli ve neşeli vakit geçiren Real Models Mankenleri, çekim sürecini tüm ekip için daha eğlenceli bir hale getirmişlerdir.


 

İşlerini zevkle ve büyük bir keyifle yapan Foto Modellere sahip olan Gerçek Modeller Ajans olarak; bir organizasyonu daha başarılı bir sonuçtan büyük bir gurur duyduk. Modellerimizi ve çekim ekibini başarılı bir proje süreci geçirdikleri için kutlarız.