Mefi Leather Katalog Çekimi

Mefi Leather Katalog Çekimi

Dünya devi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, özgün tasarımları ve profesyonel tasarımcı kadrosuyla “Deri ve Kürk” giyiminde söz sahibi olan Mefi Leather, bu yılki özel koleksiyonunun fotoğraf çekimlerini Real Models Mankenleri ile gerçekleştirmiştir. Foto Modellerimizin ve çekim ekibinin özverili çalışması sayesinde, fevkalade bir çalışma ortaya çıktı.


 

Beyoğlu ve çevresinde gerçekleşen çekimlerde İstanbul’un güzellikleriyle bütünleşen Ice ve Hot Modellerimiz adeta nefes kesti. Açık alan çekimleri olmasına rağmen profesyonelliklerinden ödün vermeyen mankenlerimiz, herkes tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. Rahat ve samimi davranışlarıyla çekim ekibinden büyük övgü aldılar. Beyoğlu’nda halkla iç içe gerçekleşen çekimler sayesinde, Ice ve Hot Modellerimiz farklı ve güzel bir deneyim daha kazanmış oldular. Birçoğu, Galata’da bulunan Tarihi Kamondo Merdivenleri ve İstiklal Caddesi’ndeki Nostaljik Tramvay da gerçekleştirilen fotoğraf çekimleri, halk tarafından da büyük bir ilgiyle takip edildi.


 

Modellerimizin cesur pozları ve güzellikleri sayesinde Mefi Leather ürünlerinin kalitesi bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Çekim ekibinden de tam not alan Ice ve Hot Modellerimizi, bu başarılarından dolayı kutlarız.