Senna Design Katalog Çekimi

Senna Design Katalog Çekimi

Kadın Giyim Sektöründe kendine has bir çizgiye ve şıklığa sahip olan Senna Design, yeni sezon ürünlerinin tanıtımında Real Models’in birbirinden güzel mankenleri ile çalışmıştır. Mankenlerimizin tecrübeleri sayesinde iç ve dış mekan çekimleri kolay geçmiştir.


 

Ice ve Hot Modellerimiz profesyonellikten ödün vermeyen çalışma prensipleriyle çekim ekibinden büyük övgü toplamışlardır. Uzun saatler çalışmalarına rağmen performanslarından bir şey kaybetmeyen Ice ve Hot Modellerimiz, çalışma süresi boyunca eğlenceli vakit geçirmişlerdir. Foto Modellerimiz, çekim ekibiyle müthiş bir uyum yakalamış, verilen direktifleri harfiyen uygulamışlardır. Birbirinden etkileyici pozlar veren modellerimiz, güzellikleri ve düzgün vücut ölçüleriyle taşıdıkları elbiselerin hakkını vermişlerdir.


 

Samimi ve eğlenceli bir ortam da geçen fotoğraf çekimleri sona erdiğinde, çekim ekibi ve Foto Modellerimizin içlerine sinen başarılı bir çalışma ortaya çıktı. Profesyonel Modellerle çalışan Real Models olarak, modellerimizi ve çekim ekibini bu güzel çalışma için tebrik ederiz.